Dagens stora charmtroll

Dagens stora charmtroll

Krokosarna har just börjat blomma

Krokosarna har just börjat blomma

Jättekul att rutca

Jättekul att rutca

Far och son

Far och son

Tårta och kaffe på terassen

T?rta och kaffe p? terassen

En härlig vårdag

Kenneth min äldsta son hade födelsedag den 28 mars. Då var vi dit och grattade honom. Vi grattade även William som blev 1½ år den 29 mars. Vädret var det allra bästa, solen sken från en molnfri himmel. Det var varmt. På eftermiddagen satt vi ute på terassen och drack kaffe. Termometern visade +33 grader i solen. Otroligt, krokosarna började blomma i rabatten. Detta är en dag som jag länge kommer att minnas, sade Kenneth. Det kommer vi andra att göra också.

Vackra blommor

Vackra blommor

Gäster

G?ster

Magnus har gjort ett porträtt

Magnus har gjort ett portr?tt

Herr jubilar

Herr jubilar

Torolf 60 år

Stig-Olavs bror Torolf  fyllde 60 år den 9 februari. Han firade på Kortjärvi byagård. Hela släkten + hela byn kom och firade honom. Här kommer några bilder.


Huset där vi bor

Huset d?r vi bor

mycket snö

mycket sn?

Länge sedan sist

Tiden rusar i väg. Nu är våren här. Skönt, jag tycker inte om snö och kyla. Ändå måste  jag erkänna att alla årstider har sin speciella charm. Positivt med våren är att jag kan vara ute mycket mera. Frisk luft gör gott åt hela kroppen.

Vad har hänt sen sist? Jag har haft födelsedag. Ett år till på nacken. Det är livets gång, kan inte göra något åt det. Barnbarnet William växer, lär sig nya saker i en rasandes fart. Han är en kille som tar farmor med storm.

23 april åker S-O och jag till Helsingfors. Vi skall på teater Sound of Musik. Blir intressant avbrott i den annars så inrutade tillvaron. Skall försöka sätta in några vinterbilder.