Gamle Snark

Gamle Snark

Nykarleby kyrka

Nykarleby kyrka

Har hunnit med

mycket på en kort tid märker jag nu när jag lagt in mina bilder. Vill avsluta detta tillfälle med att sätta in en bild från Nykarleby, samt en bild av en båt från Monå fiskehamn. Den bilden passar bra åt mig själv. Klockan är 10 min över midnatt, jag skall lägga mig. God natt!

Vackra rosor i en begravningsbukett

Vackra rosor i en begravningsbukett

Aspegrens trädgård

Aspegrens trädgård

Klippankyrkan

Klippankyrkan

William i lekparken

William i lekparken

Svanar

Svanar

Stefan och Maren

Stefan och Maren

Fäboda en naturskön plats

Fäboda en naturskön plats

En enkel och vacker blomma

En enkel och vacker blomma

Här vattnar han blommorna

Här vattnar han blommorna

Willam har fått en sandlåda

Willam har fått en sandlåda

Länge sedan sist

Skall nu ta mig samman och uppdatera lite vad som har hänt sedan jag sist skrev här.Ja det var var varmt när Kenneth hade födelsedag. Sen blev det kallare väder igen.På tal om kallare väder föll jag omkull den 10 mrs på kvällen och fick fraktur unde vänsterr lillfinger. Det var glashalt ute.Jag föll omkull trots att jag gick med stavarna. Hade handen gipsad i nästan fyra veckor. Den är inte bra ännu. Fingrarna är styva och svullnar. Som alla förstår var jag rätt så handikappad i några veckor, sånt är livet.

Den 24 april reste S-O och jag med tåg till Hfors för att se Sound of Musik. Vi hade en fantastisk kväll på teatern. Rekommenderar åt alla som har möjlighet att gå och se på pjäsen.Vi hade det jättebra i Helsingfors. Allt var frid och fröjd ända tills vi satt på tåget på väg hem. Då upptäckte jag att jag hade tappat bort min digitalkamera. Som ni säkert  förstår var allt förstört med en gång. Jag som hade tagit en massa bilder i Hfors. Jag som tycker om att fotografera

Denna sorgliga historia med kameran fick dogk ett lyckligt slut. Jag fick en ny kamera till mors dag. Gissa om jag blev glad. Nu kan jag fotografera igen. Många bilder har jag också hunnit ta.

Veckan före midsommar fick vi besök av Stefan och Maren. Det var så kul att få se Maren livs levande, har bara sett henne på bild tidigare. Självklart var det kul att se Stefan också. De var här en vecka innan de reste tillbaka till Oslo. Vi hade en fin vecka tillsammans. Hann träffa en massa sköna människor samt däremellan bara umgås med varandra. Vädret var det bästa tänkbara hela veckan.

Ja detta var en kort uppdatering av vad som hänt den sista tiden.Lägger nu in några bilder.