Fridfull jul till er alla!

Fridfull jul till er alla!

Julstämning

Julstämning

Snart är det lucia

Snart är det lucia

Julen närmar sig

med stormsteg. Just nu är jag förkyld, får ta det lugnt. Jag skulle egentligen ha farit till Smedsby idag  med S-O och mommo, men jag stannade hemma. Skulle ändå inte ha orkat, samt dessutom ha smittat ner de andra. Förra helgen skötte vi William, då blev han sjuk på lördag, fick feber. Det visade sig att han hade öroninflammation och han fick pencillin på måndag. Trots sin höga feber var han pigg och i farten de gånger han inte sov.

Stig-Olav har spinalstenos. Han har varit till en ortoped i Vasa. Nu väntar han på att slippa till en nervbaneundersökning. Det är inte säkert att de kan operera honom. Ryggen är så sliten. Det tar de ställning till efter undersökningen. Så nu är det bara att vänta och se tiden an. Han har svårt att gå och stå, så han använder kryckor som hjälpmedel. Dessutom har han fått en invalidparkeringsbricka så nu får parkera närmare dörren. Det är bra, dessutom slipper vi att betala bilskatt, ännu bättre.

När jag blir bättre skall jag baka lite jullimpor, det ger julstämning. Annars tänker jag ta det lugnt, ingen stress här inte. Att få umgås med familjen är ändå det viktigaste.